Palvelut

Liikunta-aktiviteettien lisäksi saat kauttamme myös ruoka- ja musiikkipalvelut isoihin tai pieniin tapahtumiin.

Tramboliinit

Bungee-tramboliini

Bungee-tramboliini sopii mainiosti synttäri-juhliin, polttareihin tai muuten vain hauskan pitoon kavereiden kanssa. Bungee-tramboliinissa hyppijä kiinnitetään vyötärövaljaisiin, jotka ovat kiinni kumiköysissä. Hypyssä lisää vauhtia antavat kumiköydet lennättävät hyppijän jopa viiden metrin korkeuteen. Hyppyjen aikana voit tehdä monenlaisia temppuja ja voltteja. Hauskaa on takuuvarmasti.

Kuljetamme tramboliinin paikalle sekä ohjaamme tapahtuman. Tunnissa ehtii pomppimaan noin 10-20 ihmistä.

Hinnat: Ensimmäinen tunti 250€, jonka jälkeen 100€ tunti Etelä-Karjalan alueella.

Vesitramboliini

Vesitramboliini on mahtavaa ajanvietettä varsinkin lapsille, mutta miksei myös vanhemmille. Vesitrampalta voit ottaa kunnon lennot veteen ja tehdä matkalla erilaisia temppuja ja voltteja.

Voit vuokrata vesitramboliinin käyttöösi mökille tai uimarannalle. Vesitramboliineja on kaksi eri kokoa. Toinen on halkaisijaltaan neljä metriä ja toinen kuusi metriä. Neljä metrinen on kumiköysillä joustava tramboliini ja isompi toimii perinteisen tramboliinin tapaan jousilla. Pienempi painaa noin 50kg ja isompi kehikkoineen noin 80kg. Molemmat mahtuvat henkilöautoon. Mukaan tulee täyttö/tyhjennyspumppu.

Hinnat: pienempi 4 metrinen 50€vrk, 100€/vkl ja 150€/viikko.

Isompi 6 metrinen 80€/vrk, 150€/vkl ja 200€viikko.

Vesiurheilu

Kellunta

Vuoksi-kellunta vie sinut nauttimaan virtaavan veden rauhoittavasta syleilystä. Kellumme kuivapuvuissa virran mukana n. 1km, kellunta kestää virtauksesta riippuen 10-20min. Kelluntaa tehdään kaikkina vuoden aikoina säästä riippumatta.

Aktiviteetin kokonaiskesto n.1h.

Hinta: 70€/henk.

Rentoutuskellunta on oikotie syvään rentoutumiseen. Rentoutuskellunta voidaan toteuttaa missä vaan.

Rentoutuskelluntaa voi suositella stressin-, univaikeuksien-, jännitysten- ja kiputilojen lievitykseen.

Aktiviteetin kokonaiskesto 0,5-1h.

Hinta: 50€/henk.

 

Vesihiihto

 • vesihiihto

Vesihiihto on helppo ja hauska kesäurheilulaji. Water-SkiZoo vesihiihtokoulussa opetetaan vesihiihdon alkeet kaiken ikäisille ja edistyneemmillekkin hiihtäjille löytyy varmasti vinkkejä sekä haasteita. Kylmän veden aikaan käytössämme on kuivapuvut sekä kesällä märkäpuvut.

Aktiviteetin kesto 10-15min.

Hinta: 50€/henk.

 

Nousuvarjo

Nousuvarjolla lentäminen sopii kaikille. Nousuvarjolla lentämiseen et tarvitse koulutusta, vaan pääset heti nauttimaan lentämisen tunteesta ja maisemista. Water-SkiZoo lennätysjoukkue on hallitseva Suomenmestari nousuvarjon tarkkuuslennätyksessä joten olet kanssamme hyvissä käsissä.

Kesäisin pääset vinssiveneemme kyydistä n.100m korkeuteen ihailemaan hienoja Saimaan maisemia tai kaunista Imatraamme Vuokselta käsin. Lentämiseen tarvitset varusteiksi ainoastaan iloisen mielen.

Talvisin lennätämme Nousuvarjoa jäällä moottorikelkalla, jolloin maksimikorkeus on 70m.

Hinta:
Kesä 100€
Talvi 80€

Vesilautailu

"Vesilautailu on kuin lumilautailua kermavaahdossa" FG. Water-SkiZoo yritys on perustettu vesilautailun ympärille, tässä lajissa teemme yhteistyötä Liquid Force Team-Finlandin kanssa. Veneemme peräaalto ja tosi ylhäällä oleva vetopiste takaavat kunnon ilmat hyppyihin. Järjestämme joka kesä wake-campin jossa Suomen parhaat lautailuopettajat saapuvat vieraiksemme.

Aktiviteetin kesto 10-15min.

Hinta: 50€/henk.

Banaaniveneajelu, sohva ja vetorengas

Banaaniveneajelu vie sinut ystäviesi kanssa Saimaan tai Vuoksen aalloille, unohda hetkeksi arki ja istu nauttimaan vauhdista ja maisemista. Kylmän veden aikaan käytössämme on kuivapuvut joten kastumistakaan ei tarvitse pelätä.

Aktiviteetin kesto 10-15min.

Hinta: 30€/henk.

Kolmepaikkainen sohvamme on todella vauhdikas vaihtoehto kaikille sohvaperunoille. Sohvakyyti ajetaan aina asiakkaan mukaan joten se sopii niin perheen pienimmille kuin suuremmillekin vauhtihirmuille.

Aktiviteetin kesto 10-15min.

Hinta: 30€/henk.

Vetorengas on perinteinen ja hyväksi havaittu tapa saada kunnon kyytiä aalloilla, Water-SkiZoo vinssiveneen peräaallosta voit tehdä voltit ja muut kuperkeikat hallitusti tai ei.

Aktiviteetin kesto 10-15min.

Hinta 50€/henk

Paintball

Paintball Basic

Paintball eli värikuulasota on kunnon adrenaliinipommi ja se on lisäksi sekä jännittävä että hauska tapa liikkua luonnossa. Voit varata joko valmiiksi suunnitellun ja ohjatun värikuulatapahtuman Imatralla tai vuokrata omaan käyttöösi värikuula-aseet suojavarustein.

Paintball Basic-paketti sisältää:

 • Merkkaimen, maskin, suojahaalarin, painepullon ja 250 kuulaa per pelaaja.
 • Mahdollisuus käyttää pelikenttää Imatralla
 • Opastus tarvikkeiden käyttöön sekä peliohjeet

Palveluun sisältyy oikeus käyttää peliin suunniteltua pelikenttäämme Imatralla sekä opastus tarvikkeiden käyttöön ja ohjeet peliin.

Hinnat:

 • 38€/vrk

 • Kysy tarjousta ryhmällesi.

Paintball-aseita on saatavilla 50 kappaletta ja lisäksi halutessasi tarjoamme yhden sähkökäyttöisen aseen, jossa tulinopeus on peräti 15 laukausta sekunnissa. Tämä ase sopii hyvin vaikka polttarisankarin käyttöön.

Jos haluat tietää mitä oli talvisodan henki, niin voit kokeilla paintball-peliä myös talvella. Talvisen pelikenttämme lumi antaa erinomaisen suojan, mikä tarjoaa peliin uusia ulottuvuuksia. Lisäksi käytössämme ovat pakkasille sopivat värikuulat, jotka eivät jähmety kovassakaan pakkasessa. Kokeile ja ylläty!

Paintball Pro

Paintball Pro – paketti on suunnattu värikuulasotaa enemmän harrastaneille ja paketti sisältää enemmän kuulia ja varusteita verrattuna Basic-pakettiin. Voit varata joko valmiiksi suunnitellun ja ohjatun värikuulatapahtuman Imatralla tai myös vuokrata omaan käyttöösi värikuula-aseet suojavarustein.

Paintball Pro -paketti sisältää:

 • Merkkaimen, maskin, suojahaalarin, painepullon, panosvyön, suojakäsineet ja 500 kuulaa per pelaaja.
 • Mahdollisuus käyttää pelikenttää Imatralla
 • Opastus tarvikkeiden käyttöön sekä peliohjeet

Hinnat:

 • 42€/vrk

 • Kysy tarjousta ryhmällesi.

Paintball-aseita on saatavilla 50 kappaletta ja lisäksi halutessasi tarjoamme yhden sähkökäyttöisen aseen, jossa tulinopeus on peräti 15 laukausta sekunnissa. Tämä ase sopii hyvin vaikka polttarisankarin käyttöön.

Jos haluat tietää mitä oli talvisodan henki, niin voit kokeilla paintball-peliä myös talvella. Talvisen pelikenttämme lumi antaa erinomaisen suojan, mikä tarjoaa peliin uusia ulottuvuuksia. Lisäksi käytössämme ovat pakkasille sopivat värikuulat, jotka eivät jähmety kovassakaan pakkasessa. Kokeile ja ylläty.

 
 
 

Paintball VIP

Paintball VIP – paketti tarjoaa kaikki välineet mitä tarvitaan täydelliseen värikuulasotaviikonloppuun. Voit varata joko valmiiksi suunnitellun ja ohjatun värikuulatapahtuman Imatralla tai myös vuokrata omaan käyttöösi värikuula-aseet suojavarustein.

Paintball VIP -paketti sisältää:

 • Merkkaimen, maskin, suojahaalarin, painepullon, panosvyön, suojakäsineet ja 500 kuulaa per pelaaja.

 • Mahdollisuus käyttää pelikenttää Imatralla

 • Opastus tarvikkeiden käyttöön sekä peliohjeet

Hinnat:

 • 50€/vkl

 • Kysy tarjousta ryhmällesi.

Paintball-aseita on saatavilla 50 kappaletta ja lisäksi halutessasi tarjoamme yhden sähkökäyttöisen aseen, jossa tulinopeus on peräti 15 laukausta sekunnissa. Tämä ase sopii hyvin vaikka polttarisankarin käyttöön.

Jos haluat tietää mitä oli talvisodan henki, niin voit kokeilla paintball-peliä myös talvella. Talvisen pelikenttämme lumi antaa erinomaisen suojan, mikä tarjoaa peliin uusia ulottuvuuksia. Lisäksi käytössämme ovat pakkasille sopivat värikuulat, jotka eivät jähmety kovassakaan pakkasessa.

 

Paintball-extrat

Tarjoamme myös välineet aivan uudenlaiseen värikuulasotakokemukseen. Miltä kuulostaisi esimerkiksi väri- tai savukranaatit taistelukentällä tai pupupuku polttarisankarin päällä?

Saatavilla olevat Paintball Extrat ja niiden hinnat:

 • 500 lisäkuulaa: hinta 15 €. Painepullojen täyttölaite sisältyy hintaan.

 • Pupupuku: hinta 25€. Sopii esimerkiksi synttäreiden tai polttareiden juhlakalulle. Pupu juoksee metsään ja metsästäjät lähtevät perään.

 • Väri- ja savukranaatit: 7 €/kappale tai 20 €/4 kappaletta. Muuttavat pelikokemusta kunnolla ja antavat lisää toimintaa peliin.

Paintball-aseita on saatavilla 50 kappaletta ja lisäksi halutessasi tarjoamme yhden sähkökäyttöisen aseen, jossa tulinopeus on peräti 15 laukausta sekunnissa. Tämä ase sopii hyvin vaikka pupupuvun käyttäjälle, jotta tilanne tasoittuisi hieman.

Kaikki ekstrat ovat saatavilla mihin tahansa paintball-pakettiin. Lisäksi voimme järjestää ohjatun pelitapahtuman, johon sisältyy kaikki haluamasi tarvikkeet, pelituomari, opastus peliin, pelikenttä, tarvikkeiden kuljetus ja pannukahvit pelin lomassa. Halutessasi voit myös vuokrata saunan käyttöösi ja pitää jälkipelit Saimaan rannalla.

Kerro meille, mistä paintball-paketin ominaisuuksista olet kiinnostunut ja teemme sinulle räätälöidyn tarjouksen.

 
 

Lasten paintball-synttärit

Haluatko tarjota lapsellesi syntymäpäivät, jotka pysyvät mielessä eliniän? Imatran Kurkisuolla sijaitseva paintball-kenttämme tarjoaa 8-vuotiaille tai sitä vanhemmille lapsille kaksi tuntia kestävän elämyksen, joka on lapsille erittäin mieluisa ja vanhemmille helppo järjestää.

Tarjoamme paintball-pelivarusteet jopa kahdellekymmenelle pelaajalle. Varustepaketti ei sisällä suojahaalaria. Suosittelemme, että lisäätte pakettiin myös muuta ohjelmaa kuten korikiipeilyä tai jousiammuntaa, jotta kaikki lapset löytävät oman suosikkilajinsa helposti. Paintball-synttäreille on myös mahdollista tilata erikseen ruoka- ja juomatarjoilua, kuten makkaraa, limua ja vaahtokarkkeja.

Hinnat:

 • Alkaen 30 €/lapsi

 • Kysy tarjousta ryhmällesi.

 • Ruoka- ja juomatarjoilusta veloitetaan erikseen.

 

 
 

Zorbing

Zorb-ihmispallo

Zorb-ihmispallo tarjoaa hauskanpitoa tasamaalla ja rinteessä! Tarjoamamme Zorb-ihmispallo on halkaisijaltaan kolmen metrin kokoinen läpinäkyvä pallo, jonka sisälle mahtuu kaksi ihmistä kyytiin kerralla. Zorb-pallolla voi pyöriä alas pitkin nurmirinnettä tai laskea talvella mäkeä lumirinteessä. Palloa voi pyöritellä myös tasaisella maalla, jos haluaa, ettei vauhti kasva niin suureksi.

Ihmispallo sopii hyvin kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa!

Hinnat:

 • Zorb-pallon hinta alkaen 250€/tapahtuma.

 

Vesipallo/Vesi-Zorb

Oletko koskaan halunnut kävellä veden päällä? Uudesta-Seelannista kotoisin oleva Zorbing on hauskaa kaikenikäisille ja ennen kaikkea kyseessä on turvallinen laji. Tarjoamme halkaisijaltaan 2,2 metrisen Zorb-vesipallon, jossa on vedenpitävä vetoketju. Astut vaan pallon sisään ja ohjaajamme puhaltaa pumpulla pallon täyteen ilmaa jolloin vesikävely voi alkaa.

Erityisohjeet:

 • Veteenlaskupaikan tulee olla joko hiekkaranta, betoninen luiska tai uima-altaan reuna.
 • Oleskeluaika pallon sisällä on rajoitettu 15 minuuttiin

Voit tilata joko ohjatun tapahtuman meiltä tai vuokrata paketin omaan käyttöösi.

Hinnat:

 • Ohjattuna tapahtumana alkaen 120 €/tunti

 • Vuokrattuna 150 €/vuorokausi tai 200 €/viikonloppu

 • Pyydä tarjous ryhmällesi

 
 

Zorb-jalkapallo

Onko tavallinen jalkapallo mielestäsi tylsää ja liian hidasta peliä, jossa ei taklata tarpeeksi? Tuplakasi-Actionin yhtenä tuotteena ovat hullunhauskat Zorb-jalkapallopuvut, jotka tuovat peliin vauhtia ilman vaarallisia tilanteita. Jalkapallojoukkueen pelaajat puetaan palloihin. Tämä tapahtuu sukeltamalla pallon sisään, pukemalla valjaat. Lopuksi otetaan kahvoista kiinni ja hieman erilainen jalkapallopeli voi alkaa. Tässä pelissä ei palloa haudota, vaan voit pukata vastustajan sivuun ja ottaa pallon haltuun.

Zorb-palloja on saatavilla 28 kappaletta, joten pelit onnistuvat isommallakin porukalla.

Hinnat:

 • Zorb-jalkapallon hinta alkaen 300€ /peli. Pelin kesto on noin tunti.

 • Yksittäin vuokrattuna 40 €/pallo.

 • Hinnat eivät sisällä tilavuokraa.

 

 
 

Kiipeily

Kalliolaskeutuminen

Haluatko päästä voittamaan itsesi ja kokeilla rajojasi turvallisesti laskeutumalla köyden varassa alas 15 metriä korkealta kalliolta? Kalliolaskeutuminen yhdessä ryhmäsi kanssa tuottaa kokemuksia, joista riittää juteltavaa vielä viikoiksi tapahtuman jälkeen.

Kalliolaskeutuminen sopii kaikille ikään ja kokoon katsomatta, kuten polttari- ja ystäväporukoille sekä leirikoululaisille. Suosittelemme sitä erityisesti yritysten virkistyspäiville ryhmähengen kohottamiseen.

Erityisohjeet:

 • Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus osallistumiseen.
 • Alkoholin vaikutuksen alaisena ei voi osallistua
 • Käytä lenkkareita tai muita tasapohjaisia ja tukevia kenkiä.

Hinnat:

 • Alkaen 30 €/henkilö

 • Kysy tarjousta ryhmällesi

 

 

Korikiipeily

Miltä tuntuisi kokeilla mukavaa ajanvietettä, joka fyysisyyden sijaan vaatii tasapainoa ja rauhallisuutta? Korikiipeily on hauska kokemus, jossa kiipeilijä pinoaa koreja päällekkäin ja etenee sitä mukaan yhä korkeammalle ja korkeammalle – kunnes torni lopulta kaatuu. Koreista voi pinota jopa usean metrin korkuisen tornin, josta voi hyvin ihastella maisemia.

Korikiipeily sopii hyvin myös leikkimieliseen kilpailuun ja koska kiipeily ei vaadi fyysistä voimaa, se sopii hyvin kaikille iästä tai koosta riippumatta ja täten esimerkiksi vanhemmat voivat kisailla lastensa kanssa kuka saa korkeimman tornin rakennettua.

Hinnat:

 • Alkaen 20 €/henkilö

 • Kysy tarjousta ryhmällesi.

 
 

Kamppailu

Sumopaini

Kokeile japanilaista perinnelajia – hauskempana kuin koskaan! Tarvitset vain riittävän suuren ja tasaisen tilan painimatolle. Tämän jälkeen laitat vain sumopuvun päälle ja olet valmis ottamaan naisesta tai miehestä mittaa. Sumopaini sopii kaikille ja takaamme, ettet voi olla nauramatta!

Ohjelmapakettiin kuuluvat:

 • 2 kappaletta sumopukuja
 • 2 kappaletta kypäriä
 • 2 kappaletta niskatukia
 • 4×4 metrinen painitatami

Erityisohjeet:

 • Tarvitset tatamin ympärille noin 2 metriä tyhjää tilaa kuhunkin suuntaan eli kokonaistilantarve on noin 8×8 metriä.
 • Kesäaikana tämä onnistuu helposti esimerkiksi nurmialueella, kuten omassa pihassa tai puistossa. Talvisin tarvitaan tarpeeksi iso sisätila.

Voit tilata joko ohjatun tapahtuman meiltä tai vuokrata paketin omaan käyttöösi.

Hinnat:

 • Ohjattuna tapahtumana alkaen 120 €/tunti

 • Vuokrattuna 200 €/vuorokausi tai 250 €/viikonloppu

 • Pyydä tarjous ryhmällesi.

 

Tarkkuuslajit ja ammunta

Ilmakivääriammunta

Ilmakivääriammunta on suomalainen perinnelaji, jossa saadaan aina kovat kilpailut aikaan. Tarjoamme tehokkaan kiikarilla varustetun ilmakiväärin, joilla ammutaan siihen varattuun tauluun. Näin voit olla varma, että ampuminen on enemmän taidosta kuin tuurista kiinni.

Voit tilata ilmakivääriammunnan täysin erillisenä tapahtumana. Suosittelemme kuitenkin, että liitätte sen mukaan osaksi ohjelmistopakettianne tai järjestätte vaikkapa tarkkuuslajien moniottelun, jossa on mukana useampia ammuntalajeja. Näin ei kenellekään jää epäselväksi, kenellä on porukan tarkin sihti!

Hinnat:

Alkaen 10 €/henkilö
Kysy tarjousta ryhmällesi.

Talvella ilmakivääriammunta suoritetaan sisätiloissa.

Jousiammunta

Oletko koskaan halunnut selvittää kuka on ryhmänne Wilhelm Tell? Tarjoamme tähän loistavan mahdollisuuden Imatran Kurkisuon pelikentällä. Turvallisissa olosuhteissa jousiammunta sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Paketistamme löytyy useita erikokoisia jousiaseita, joten jokaiselle ampujalle löytyy oikean kokoinen jousi. Käytämme vastakaarijousia ja hiilikuitunuolia.

Voit tilata jousiammunnan erillisenä tapahtumana. Suosittelemme kuitenkin, että liitätte sen mukaan osaksi ohjelmistopakettianne tai järjestätte vaikkapa tarkkuuslajien moniottelun, jossa on mukana useampia ammuntalajeja. Näin ei kenellekään jää epäselväksi, kenellä on porukan tarkin sihti!

Hinnat:

 • Alkaen 15 €/henkilö

 • Kysy tarjousta ryhmällesi.

Talvella jousiammunta suoritetaan sisätiloissa.

Kirveenheitto

Haluatko osallistua vanhaan viikinkiperinteeseen? Kirveenheitto on vaativa laji, mutta opastuksemme avulla jokainen voi siinä onnistua. Löydä onnistumisen riemu, kanssamme se onnistuu turvallisesti.

Tarjoamme erikokoisia ja erilaisia kirvesmalleja sekä taulun, johon kirves on tarkoitus saada jäämään terästään kiinni.

Voit tilata kirveenheiton erillisenä tapahtumana. Suosittelemme kuitenkin, että liitätte sen mukaan osaksi ohjelmistopakettianne tai järjestätte vaikkapa tarkkuuslajien moniottelun.

Hinnat:

 • Alkaen 10 €/henkilö

 • Kysy tarjousta ryhmällesi.

Talvella kirveenheitto suoritetaan sisätiloissa.

Puhallusputkiammunta

Herätä alkukantainen metsästäjänvaistosi käyttämällä puhallusputkea tarkkuusammuntaan! Tarjoamamme puhallusputki on nykyaikainen ja sopii kaikille ikään ja kokoon katsomatta.

Voit tilata puhallusputkiammunnan erillisenä tapahtumana. Suosittelemme kuitenkin, että liitätte sen mukaan osaksi ohjelmistopakettianne tai järjestätte vaikkapa tarkkuuslajien moniottelun, jossa on mukana useampia ammuntalajeja. Näin ei kenellekään jää epäselväksi, kenellä on porukan tarkin sihti!

Hinnat:

 • Alkaen 10 €/henkilö

 • Kysy tarjousta ryhmällesi.

Talvella puhallusputkiammunta suoritetaan sisätiloissa

 

Tikka-ammunta ilmapistoolilla

Tikka-ammunta ilmapistoolilla sopii hyvin myös perheen pienemmällekin väelle. Tarjoamme ilmapistoolin ja siihen sopivat tikat, joilla ammutaan tikkatauluun.

Voit tilata tikka-ammunnan ilmapistoolilla erillisenä tapahtumana. Suosittelemme kuitenkin, että liitätte sen mukaan osaksi ohjelmistopakettianne tai järjestätte vaikkapa tarkkuuslajien moniottelun, jossa on mukana useampia ammuntalajeja. Näin ei kenellekään jää epäselväksi, kenellä on porukan tarkin sihti!

Hinnat:

 • Alkaen 10 €/henkilö

 • Kysy tarjousta ryhmällesi.

Talvella ilmapistooliammunta suoritetaan sisätiloissa.

Veitsenheitto

Veitsenheitto on yksi viihdelajien klassikoista ja se kasvattaa suosiotaan jatkuvasti. Veitsenheitto on aluksi haastavaa, sillä heitetty veitsi ei lennä terä edellä vaan se pyörii. Kuitenkin opastuksemme kautta jokainen voi onnistua siinä ja saada onnistumisen tunteen ennen kaikkea turvallisesti.

Voit tilata veitsenheiton erillisenä tapahtumana. Suosittelemme kuitenkin, että liitätte sen mukaan osaksi ohjelmistopakettianne tai järjestätte vaikkapa tarkkuuslajien moniottelun.

Hinnat:

Alkaen 10 €/henkilö
Kysy tarjousta ryhmällesi.

Talvella veitsenheitto suoritetaan sisätiloissa.